Retourbeleid

Ons beleid duurt 14 dagen. Als er 14 dagen verstreken zijn sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.


Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel ongedragen, ongebruikt en onbeschadigd worden geretourneerd, met alle labels bevestigd en de originele verpakking meegeleverd.


Wees voorzichtig als u uw aankopen probeert en ze in dezelfde staat terugbrengt als waar u ze hebt ontvangen. Alle retouren die niet aan ons beleid voldoen, worden niet geaccepteerd.


Als u een artikel dat volgens uw specificaties is gemaakt wilt retourneren of annuleren, stuurt u eerst een e-mail naar info@optiekdewilde.be.


Geretourneerde artikelen moeten voldoen aan ons retourbeleid:


Retourproces
Terugbetalingen (indien van toepassing)


Zodra uw retour is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te melden dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.


Als u bent goedgekeurd, wordt uw teruggave verwerkt en wordt binnen een bepaald aantal dagen of automatisch een tegoed toegepast op uw creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode.


Langdurige of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)


Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.


Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel wordt geboekt.


Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geplaatst.


Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je terugbetaling nog niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@optiekdewilde.be.


Omruilen (indien van toepassing)
We vervangen alleen artikelen als deze defect of beschadigd zijn. Wenst u het artikel om te ruilen voor hetzelfde model, stuur ons dan een e-mail op info@optiekdewilde.be en stuur uw artikel naar:


Optiek De Wilde


Driftweg 15


8420 De Haan


België


Om uw product te retourneren, dient u uw product te verzenden naar:


Optiek De Wilde


Driftweg 15


8420 De Haan


België


U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendingskosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending van uw terugbetaling afgetrokken.


Afhankelijk van waar u woont, kan het even duren voordat uw uitgewisselde product u kan worden ontvangen door ons.


Overweeg het gebruik van een traceerbare verzendservice of een aankoopverzekering. We kunnen niet garanderen dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.