De juiste brilglazen op maat van elk zicht.

Bij Optiek De Wilde kan je rekenen op brilglazen van de beste kwaliteit: van enkelvoudige tot multifocale glazen, en van glazen voor je leesbril, autobril, nachtbril, sportbril of zonnebril op sterkte. Bovendien helpen we je graag je ogen beschermen met een computerbril met blauwlichtfilter. Weet je niet zeker welke glazen het best geschikt zijn? Kom langs en we vinden samen de brilglazen die perfect bij je passen.

Maak een afspraak Optiek De WildeOptiek De Wilde
De glazen maken het verschil.

Het montuur van je bril zorgt voor een stijlvolle uitstraling en het nodige draagcomfort. Maar als het op je zicht en ogen aankomt, maken de glazen uiteraard het grootste verschil. Daarom bieden we bij Optiek De Wilde als onafhankelijk verdeler alle mogelijke types brilglazen aan van een hele reeks kwalitatieve merken. Zo vinden we altijd de glazen die perfect afgestemd zijn op jouw zicht en situatie.

Bescherm je ogen tegen blauw licht.

We werken steeds vaker op schermen: van computers en laptops tot smartphones en tablets. Onze ogen krijgen amper nog de tijd om te rusten en alles te verwerken. Het resultaat: contrast wordt moeilijker waar te nemen en ons zicht wordt waziger. Omdat we onze ogen daardoor nog harder inspannen, krijgen we na een lange werkdag steeds vaker hoofdpijn en droge of geïrriteerde ogen.

Aan de basis van deze klachten ligt het blauwe licht in kunstlicht. Te veel van dat energierijke licht kan zelfs leiden tot concentratieverlies en slapeloosheid. Het goede nieuws is dat de juiste brilglazen je ogen optimaal beschermen. Brilglazen die bijvoorbeeld behandeld werden met Nikon SeaCoat Blue of Hoya BlueControl neutraliseren het blauwe licht en helpen zo je ogen te sparen.

Meer weten? Bij Optiek De Wilde helpen we je met plezier de brilglazen te vinden met de juiste blauwlichtfilter voor jouw profiel.

Een vraag over brilglazen?

Kom langs en we helpen je met plezier verder.

Maak een afspraak Optiek De WildeOptiek De Wilde