Elegante hoorapparaten voor elke levensstijl.

Hoorapparaat nodig? Afhankelijk van je situatie zijn er heel wat verschillende mogelijkheden, van hoortoestellen achter het oor tot hoorapparaten die in het oor worden gedragen en onzichtbare hoortoestellen die volledig in het oorkanaal geplaatst worden. Benieuwd welk type het meest geschikt is voor jouw gehoor en levensstijl? Onze Lapperre-audioloog Emma helpt je met veel plezier een oplossing te vinden waar je snel mee geholpen bent.

Maak een afspraak Optiek De WildeOptiek De Wilde
VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN.

Dankzij onze nauwe samenwerking met Lapperre kunnen we bij Optiek De Wilde een uitgebreid gamma kwaliteitsvolle hoorapparaten aanbieden. Maar dat is niet alles. Want ook wat betreft gehoorbescherming vind je bij ons alles wat je nodig hebt: van beschermende oordopjes voor festivals tot waterbestendige gehoorbescherming voor in het zwembad. Want ook wat gehoor betreft, is voorkomen altijd beter dan genezen.

Test snel je gehoor via onze hoorzuil.

Snel zelf je gehoor testen? Op de hoorzuil in onze boetiek in De Haan kan je zelf en zonder afspraak in enkele minuten je gehoor testen. Als uit het resultaat blijkt dat een uitgebreider onderzoek nodig is, kan je meteen een afspraak maken met onze Lapperre-audioloog voor professioneel advies.

Gratis professionele gehoortest.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis uitgebreide gehoortest met professioneel advies. Onze audioloog staat wekelijks voor jullie klaar. Op basis van je resultaat helpt zij je een keuze te maken uit verschillende hoortoestellen aangepast aan je noden en budget. En is bijkomend onderzoek aangewezen? Dan verwijst ze je meteen door naar de neus-, keel- en oorarts.

EEN VRAAG OVER HOORAPPARATEN OF GEHOORBESCHERMING?

Kom langs en we helpen je met plezier verder.

Maak een afspraak Optiek De WildeOptiek De Wilde