Optiek De Wilde, jouw vertrouwde opticien met oog voor detail.

Bij Optiek De Wilde kan je rekenen op 40 jaar ervaring en een hartelijke service. We ontvangen je met veel enthousiasme in onze lichtrijke, eigentijdse belle-époque brillenwinkel in De Haan.

Van trendy brillen en zonnebrillen tot professionele oogmetingen, contactlenzen en hoorapparaten. Meer weten? Kom langs, we helpen jou met plezier verder.

Maak een afspraak Optiek De WildeOptiek De Wilde
Altijd een bril die bij jou past.

Jouw bril is een verlengde van wie je bent. Daar zijn we bij Optiek De Wilde heilig van overtuigd. Daarom selecteren we elk seizoen de mooiste, meest unieke designs en brilmonturen van internationale topmerken. Monturen die wij zelf prachtig vinden, en waarvan we weten dat ze duurzaam en degelijk zijn. 

Het is onze grootste passie om een bril te vinden die perfect bij jou past en die jouw unieke persoonlijkheid in de verf zet. Bovendien hebben we altijd slechts een beperkt aantal stuks van een bepaald montuur in stock. Zo blijft jouw uitstraling écht uniek. Complimenten gegarandeerd. 

Ontdek ons gamma Optiek De WildeOptiek De Wilde
PERSOONLIJKE SERVICE OP JOUW MAAT.

Bij Optiek De Wilde staan mensen centraal. Als familiebedrijf vinden we het erg belangrijk om iedereen zo goed mogelijk bij te staan met onze warme, persoonlijke service.

We volgen de laatste ontwikkelingen op gebied van optiek en optometrie op de voet en vertalen ze naar heldere diensten waarmee jij snel geholpen bent. 

Elke dag staan we dus met veel liefde en trots voor jou klaar. Of het nu is om een montuur te kiezen, voor een oogmeting – of gewoon een gezellige babbel. 

Je bent van harte welkom!

Ontdek onze diensten Optiek De WildeOptiek De Wilde
Optiek De Wilde
Optiek De Wilde