TIJD VOOR EEN PROFESSIONELE OOGMETING?

Hoofdpijn? Moeite met lezen? Of een wazig zicht? Dan is het misschien tijd voor een professionele oogmeting. Bij Optiek De Wilde controleren we je ogen en zicht met de laatste nieuwe apparatuur en heel wat kennis van zaken. Weten wat een oogmeting bij de optometrist exact inhoudt? Kom langs en we vertellen je er alles over.

Maak een afspraak Optiek De WildeOptiek De Wilde
Functioneel oogonderzoek: meer dan alleen zicht.

Een standaard oogmeting meet enkel de scherpte van jouw zicht. Bij Optiek De Wilde stellen we daarom soms een functioneel oogonderzoek voor. Daarbij kijken we bijvoorbeeld ook naar de samenwerking tussen de ogen, de oogbeweging, het vermogen tot scherpstellen en het dieptezicht. Zo krijgen we een volledig beeld van de oogfunctie en kunnen we jou nog beter helpen bij het kiezen van de perfecte bril of contactlenzen.

Eerste hulp bij leer-problemen.

Heeft jouw kind last van hoofdpijn na een lange dag op school? Of heeft hij/zij moeite met lezen en schrijven? Heel wat leerproblemen beginnen bij een slecht zicht. Tijdens ons leerontwikkelings-onderzoek controleren we alles wat een invloed kan hebben op de leerprestaties, zoals visuele perceptie en oog-handcoördinatie. Op basis van deze resultaten zoeken we samen naar een passende oplossing, zoals een bril, visuele training of een combinatie van beide. 

Optiek De Wilde
Optiek De Wilde
Visuele training: boost je visuele prestaties

Heeft jouw zicht een boost nodig? Tijdens onze visuele training spitsen we ons toe op de ontwikkeling van jouw visuele prestaties. Dat houdt in dat we wekelijks een aantal oefeningen doen die de visuele vaardigheden aanscherpen. De perfecte oplossing voor kinderen met leerproblemen of voor het verhelpen van visuele ongemakken op alle leeftijden.

Optiek De Wilde
Optiek De Wilde
EEN VRAAG OVER OOGMETINGEN?

Kom langs, we helpen jou met plezier verder.