NEW IN: LINDBERG PRECIOUS. MET PUUR GOUD EN DIAMANTEN.

Bij Optiek De Wilde zijn we trots op ons uitzonderlijk gamma unieke, stijlvolle zonnebrillen en brillen. We gaan continu op zoek naar nieuwe lijnen die echt het verschil maken. En eens om de zoveel tijd komt er een lijn uit die ons hart nog nét iets sneller doet slaan. LINDBERG Precious verzamelt de meest exclusieve materialen ter wereld in één exclusieve collectie monturen in puur goud, platina, hoorn – en echte diamanten. Stuk voor stuk op maat gemaakt in een gelimiteerd aantal. Jouw eigen LINDBERG Precious bestellen? Kom snel langs en we helpen je met plezier verder.


Maak een afspraak


 


Altijd een pièce unique


De LINDBERG Precious-collectie is één van de meest prestigieuze brillencollecties ter wereld. De exclusieve monturen worden gemaakt met 18 karaat goud in geel, wit, roze en zwart – platina en buffelhoorn. Bovendien kan je in elk design één of meerdere kwaliteitsdiamanten laten inleggen voor dat echte luxegevoel.


Elk montuur wordt met de hand gemaakt, met uitzonderlijke aandacht voor details. Dankzij innovatieve oplossingen zijn de monturen een stuk lichter in vergelijking met vergelijkbare producten op de markt, voor een elegante look en een comfortabel gevoel. Een uniek concept dat heel wat kennis en vakmanschap vraagt. Daarom wordt elke bril alleen gemaakt door de eigen goudsmeden van LINDBERG.


Elk montuur wordt in een strikt gelimiteerd aantal gemaakt en elk stuk wordt genummerd en gegraveerd. Zo ben je helemaal zeker dat je een écht unieke bril in handen hebt.


 Een montuur op maat bestellen? Kom langs en laat je inspireren! 


Maak een afspraak 

Optiek De Wilde Optiek De Wilde Terug naar overzicht