NEW IN: DE ICONISCHE MONTUREN VAN EMMANUELLE KHANH.

Bij Optiek De Wilde gaan we elk seizoen opnieuw op zoek naar kwalitatieve, trendy brilmonturen die passen bij de meest uiteenlopende persoonlijkheden. Eén van de meest recente toevoegingen aan ons gamma zijn de exclusieve designs van Frans modehuis Emmanuelle Khanh. Benieuwd? Kom snel langs om ze van dichtbij te ontdekken!


Maak een afspraak 


De nouvelle vague 


Sinds 1969 ontwerpt het exclusieve Franse modehuis Emmanuelle Khanh iconische monturen geïnspireerd door mode en vrijheid. Elk design is uniek en wordt met de hand gemaakt in de eigen ateliers van het merk in Frankrijk en Japan.


Emmanuelle Khanh stond zelf bekend om haar kenmerkende oversized brillen en was één van de meest toonaangevende jonge ontwerpers uit de Franse New Wave in de jaren 60. De huidige collectie bevat nog steeds referenties naar die periode, met zowel trendy zonnebrillen als gedurfde optische brilmonturen.


In de selectie brillen van Emmanuelle Khanh bij Optiek De Wilde vind je alles van statementmodellen in acetaat en felle kleuren tot elegante designs met stijlvolle metalen accenten. Stuk voor stuk uniek – op maat van jouw unieke persoonlijkheid.


 


De collectie van dichtbij zien? Kom langs en laat je inspireren! Maak een afspraak

Optiek De Wilde Optiek De Wilde Terug naar overzicht