De grootste trends van het seizoen

De lente is het perfecte moment om je garderobe op te frissen en te investeren in een nieuwe zonnebril. Maar voor welke modellen kies je dan best? Wij verzamelden de grootste zonnebrillentrends alvast in een handig trendoverzicht. Bovendien vind je alle topmonturen van het seizoen in onze optiek in De Haan. Inclusief eerlijk en professioneel advies. Kom langs en laat je inspireren!

Maak een afspraak
Sporty chic


Sportswear is dit seizoen populairder dan ooit, en dat zie je ook terug in de zonnebriltrends. Hippe, sportieve monturen met een strakke performance-look zijn perfect voor alles van het tennisveld tot een stijlvolle lunchafspraak.
Retro & rond


We zouden bijna nostalgisch worden, want ronde retromonturen blijven ook deze lente actueler dan ooit. Onze tip: ga voor de 2021-upgrade met nieuwe designelementen zoals steentjes of felgekleurde glazen.


Recht & kleurrijk


Rechthoekige modellen met een stevig montuur zijn helemaal terug van weggeweest. De hipste uitvoeringen van deze lente bestaan uit acetaat in opvallende maar stijlvolle statementkleuren zoals olijfgroen, felrood of mosterdgeel. Perfect voor een zonnige city trip of een luxueuze strandvakantie!


XXL


Als je dit seizoen écht een statement wil maken, ga je voor XXL vierkante glazen. Onze tip: investeer in monturen in luxueuze en neutrale kleuren zoals diepbruin of zwart voor een stijlvolle look. De ideale ode aan de seventies.


Vintage Aviator


Als de voorbije jaren ons één ding geleerd hebben, is het wel dat aviator-modellen nooit echt uit de mode gaan. Toch eens afwisselen met de klassieker die je al sinds 2010 draagt? Zet deze lente in op gekleurde glazen met ombre en pastel of ga voor een iets hoekiger, geometrisch montuur.


Meer trendy monturen?
Kom langs en laat je inspireren.Maak een afspraak


Optiek De Wilde Optiek De Wilde Terug naar overzicht